Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€
 x 

PREDSTAVITEV PODJETJA

Veseli nas, da ste se odločili za naše storitve pri ustvarjanju fotografij za predstavitev vašega podjetja. Z našo strokovnostjo in kreativnostjo bomo poskrbeli, da bodo vaše fotografije izrazile edinstveno identiteto in vrednote vašega podjetja ter pritegnile pozornost vaših strank.

Pri fotografiranju za predstavitev podjetja se osredotočamo na poudarjanje ključnih elementov, ki jih želite izpostaviti. Skrbno bomo načrtovali vsako fotografijo, da bo izražala vaše poslanstvo, storitve, izdelke ali prostor na najboljši možen način.

Nudimo vam širok spekter fotografij, ki jih lahko vključite v predstavitev vašega podjetja:

  1. Fotografije prostora in poslovnih lokacij: Ustvarili bomo profesionalne posnetke vašega podjetja, pisarne, trgovine, restavracije ali katere koli druge lokacije, ki jo želite predstaviti.
  2. Portreti zaposlenih: Poskrbeli bomo za profesionalne portrete vaših zaposlenih, ki bodo izražali njihovo strokovnost, prijaznost in predanost.
  3. Fotografije izdelkov: Če ponujate izdelke, bomo ustvarili privlačne in visokokakovostne fotografije, ki bodo prikazovale njihove najboljše lastnosti in jih predstavile v najboljši luči.
  4. Fotografije dogodkov: Če organizirate posebne dogodke, kot so seminarji, konference ali otvoritve, bomo poskrbeli za dokumentiranje teh dogodkov in zajeli ključne trenutke in vzdušje.
  5. Fotografije dejavnosti: Če želite predstaviti dejavnosti vašega podjetja, bomo ujeli ključne trenutke, ki prikazujejo vaše storitve ali proizvodne procese.

Naša ekipa izkušenih fotografov bo tesno sodelovala z vami, da bomo razumeli vaše potrebe in cilje ter ustvarili fotografije, ki bodo izstopale. Poleg tega vam nudimo tudi možnost obdelave in retuširanja fotografij, da dosežemo želeni končni rezultat.

predstavitev podjetja fotojama

Za več informacij in rezervacijo termina nas kontaktirajte. Veselimo se sodelovanja z vami pri ustvarjanju izjemnih fotografij za predstavitev vašega podjetja.

Hvala za zaupanje!

Lep pozdrav,

Matej FOTOJAMA

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

040/386-687

Plačilo in dostava

  • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
  • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

  • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije)

Vaš fotograf za vsako priložnost!