Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€
 x 

FOTOGRAFIRANJE PRIREDITEV

Pozdravljeni ljubitelji dogodkov!

Če želite ovekovečiti posebne trenutke na vaši prireditvi, ste na pravem mestu! Kot profesionalni fotograf za prireditve vam nudim vrhunsko storitev, ki bo ujela vzdušje, energijo in nepozabne trenutke vašega dogodka.

Razumem, da so prireditve edinstvene in polne pomembnih trenutkov. Z mojim znanjem, izkušnjami in strastjo do fotografije bom poskrbel, da bodo vaše fotografije izražale veselje, navdušenje in nepozabne trenutke, ki jih delite s svojimi gosti.

Ne glede na vrsto prireditve, bodisi koncert, festival, poroka, korporativni dogodek ali kakršnakoli druga posebna priložnost, bom zabeležil ključne trenutke, nastope, nasmehe, interakcije in vzdušje, ki bo odražalo edinstvenost vašega dogodka.

Moja prilagodljivost in dinamičen pristop mi omogočata, da se uskladim s potekom dogodka in ujamem tiste posebne trenutke, ki jih želite ohraniti za vedno. Poskrbel bom za raznolikost posnetkov, ki bodo zajeli različne vidike dogodka in ustvarili celovito zgodbo.

Moje poslanstvo je, da vam omogočim, da uživate v prireditvi, medtem ko jaz poskrbim za ujemanje nepozabnih trenutkov. S svojo diskretnostjo in nevsiljivim pristopom bom zagotovil, da se bodo vaši gostje počutili udobno in sproščeno ter da bodo fotografije zajemale pristno vzdušje.

Ne čakajte, ampak me kontaktirajte že danes, da se dogovorimo o podrobnostih fotografiranja vaše prireditve. Skupaj bomo poskrbeli, da bodo vaše fotografije izražale čarobnost, energijo in spomine na ta edinstven dogodek.

Hvala za zaupanje in veselim se sodelovanja z vami!

Lep pozdrav,

Matej FOTOJAMA

 

Nudimo fotografiranje različnih prireditev (zabave, rojstni dnevi,koncerti, konference, sestanki, likovne kolonije, športne igre, pikniki,…)

Za dogovor priporočam, da me kontaktirate na spletni naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

Plačilo in dostava

  • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
  • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

  • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije)

Vaš fotograf za vsako priložnost!