x 

FOTOGRAFIRANJE POGREBOV

Spoštovani,

V teh težkih trenutkih vam izražam sožalje za vašo izgubo. Razumem, da je pogreb čas spoštovanja, žalovanja in oprostitve ter da želite ohraniti spomin na vašega ljubljenega na dostojen in čuten način.

Kot izkušen in empatičen fotograf vam ponujam storitev fotografiranja pogreba, ki bo poskrbela za dokumentiranje pomembnih trenutkov in pomoč pri ohranjanju spomina na vašega ljubljenega. Spoštujem vašo željo po diskretnosti, spoštovanju in čutnosti ter se bom ravnal po vaših željah.

Moje fotografije so namenjene temu, da izražajo spoštovanje, povezanost in spomine na ljubljeno osebo. Skrbno bom zabeležil tihe trenutke, objeme, izraze sočutja in podporo med vašimi bližnjimi. Hkrati se bom držal etičnih smernic in se prepričal, da se vključim na način, ki ne moti obreda ali zasebnosti družine.

Razumem, da je vsak pogreb edinstven in ima svoje posebnosti. Zato se bom predhodno pogovoril z vami, da bolje spoznam vaše potrebe, želje in posebnosti vašega pogreba. S tem bomo skupaj ustvarili prilagojen in občutljiv načrt fotografiranja, ki bo spoštoval vašo bolečino in potrebe.

V primeru, da ne želite prisotnosti fotografa med samim obredom, sem na voljo za dokumentiranje drugih trenutkov, kot so prihod na pokopališče, slovo od groba, družinski zbori ali kakršnekoli druge želene fotografije, ki bodo ohranile spomin na vašega ljubljenega.

Hvala za zaupanje v teh težkih časih. Če želite več informacij ali se želite pogovoriti o podrobnostih fotografiranja pogreba, sem dosegljiv za vas. Skupaj bomo ustvarili spomine, ki bodo spoštovali vašega ljubljenega.

Iskreno sožalje,

Matej FOTOJAMA

 

Za dogovor priporočam, da me kontaktirate na spletni naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

Plačilo in dostava

  • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
  • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

  • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€