x 

FOTOGRAFIRANJE NOSEČNIC

Pozdravljene bodoče mamice!

Če želite ovekovečiti čarobno obdobje nosečnosti, ste na pravem mestu! Kot specializiran fotograf za nosečnice vam nudim posebno storitev, ki bo zajela vašo lepoto, srečo in pričakovanje v času nosečnosti.

Nosečnost je edinstvena in čudovita faza v življenju ženske, ki jo želite zabeležiti na prelepih fotografijah. S strokovnostjo, empatijo in spoštovanjem bom poskrbel, da se boste počutile udobno in sproščeno pred objektivom, ter ujel najlepše trenutke vaše nosečniške poti.

Ne glede na to, ali želite fotografirati vašo nosečniško postavo, občutke povezanosti z vašim partnerjem ali druge posebne trenutke, bom poskrbel, da bodo fotografije izražale vašo edinstvenost in ljubezen, ki jo čutite do vašega otroka.

Skupaj bomo izbrali primerno lokacijo, oblačila in stil, ki bodo poudarili vašo lepoto in ženstvenost v nosečnosti. Z uporabo naravne svetlobe in ustrezne kompozicije bomo zajeli čustva, sijaj in veselje, ki jih prinaša ta poseben čas.

Moje poslanstvo je, da ustvarim umetniške in prefinjene fotografije, ki bodo ohranile neprecenljive trenutke nosečnosti. Fotografije bodo nepozabni spomin tako za vas kot tudi za vašega otroka, ko boste z njim delili zgodbo o tem čudovitem obdobju.

Ne čakajte, ampak me kontaktirajte že danes, da se dogovorimo o podrobnostih fotografiranja vaše nosečnosti. Skupaj bomo ustvarili čudovite in čustvene posnetke, ki bodo ohranili spomine na to posebno obdobje za vedno.

Hvala za zaupanje in veselim se sodelovanja z vami!

Lep pozdrav,

Matej FOTOJAMA

 

Za dogovor priporočam, da me kontaktirate na spletni naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

 

 

Plačilo in dostava

  • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
  • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

  • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€