x 

FOTOGRAFIRANJE NEPREMIČNIN

Spoštovani lastniki nepremičnin,

Če želite svojo nepremičnino predstaviti na najboljši možen način, ste na pravem mestu! Kot specializiran fotograf za nepremičnine vam nudim vrhunsko storitev, ki bo poudarila unikatne značilnosti in privlačnost vaše nepremičnine.

Razumem, da je vizualna predstavitev nepremičnin ključna pri prodaji ali oddaji. Z mojimi znanji, tehnikami in izkušnjami bom poskrbel, da bodo fotografije vaše nepremičnine ustvarile pozitiven vtis in pritegnile potencialne kupce ali najemnike.

Pri fotografiranju nepremičnin se osredotočam na detajle, prostornost, arhitekturo in ambient, ki ustvarjajo privlačen in funkcionalen prostor. Z uporabo pravega kota fotografiranja, naravne svetlobe in pravilne kompozicije bom poskrbel, da bodo fotografije prikazovale potencialne kupce ali najemnike, kako njihovo življenje lahko postane udobno in kakovostno v tej nepremičnini.

Ne glede na vrsto nepremičnine - stanovanje, hiša, poslovni prostor ali počitniška hiša - bom poskrbel, da bodo fotografije izražale prostornost, urejenost in edinstvenost vsakega prostora. Prav tako bom poudaril posebne značilnosti nepremičnine, kot so čudovit razgled, vrt, terasa ali arhitekturni detajli.

V sodelovanju z vami bom ustvaril vizualne zgodbe, ki bodo izražale pravo vrednost in potencial vaše nepremičnine. Fotografije bodo privabile pozornost, vzbudile zanimanje in pripomogle k uspešni prodaji ali oddaji.

Ne čakajte, ampak me kontaktirajte že danes, da se dogovorimo o podrobnostih fotografiranja vaše nepremičnine. Skupaj bomo ustvarili privlačne in prepričljive fotografije, ki bodo pripomogle k uspehu pri prodaji ali oddaji nepremičnine.

Hvala za zaupanje in veselim se sodelovanja z vami!

Lep pozdrav,

Matej FOTOJAMA

poslovni objekti in prostori, stanovanja, hiše, vikendi, apartmaji, Air BNB, ipd.

Za dogovor priporočam, da me kontaktirate na spletni naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

Plačilo in dostava

  • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
  • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

  • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€