x 

FOTOGRAFIRANJE IZDELKOV

Pozdravljeni!

Če potrebujete vrhunsko fotografiranje vaših izdelkov, predmetov ali hrane, ste na pravem mestu! Kot specializiran fotograf za izdelke vam nudim storitve, ki bodo poudarile edinstvenost in privlačnost vaših produktov.

Razumem, da je vizualna predstavitev izdelkov ključnega pomena za uspeh vašega poslovanja. Zato bom s svojim znanjem, kreativnostjo in izkušnjami poskrbel, da bodo vaše fotografije izstopale in pritegnile pozornost vaših potencialnih strank.

Ne glede na to, ali gre za izdelke za spletno trgovino, kataloge, promocijske materiale ali druge namene, bom uporabil prave tehnike in estetsko dovršene postavitve, da bodo vaši izdelki prikazani v najboljši luči.

S skrbnim upravljanjem svetlobe, ustvarjanjem prave atmosfere in pozornostjo do detajlov bom poskrbel, da bodo fotografije odražale kakovost, teksturo, barve in posebne lastnosti vaših izdelkov. Cilj je ustvariti slikovni material, ki bo navdušil in prepričal vaše potencialne stranke.

Poleg tega sem specializiran tudi za fotografiranje hrane. Razumem, kako pomembno je, da hrana na fotografijah izgleda sveže, okusno in privlačno. S pravilno postavitvijo, kompozicijo in svetlobo bom poskrbel, da bodo vaše jedi videti tako mamljive, da bodo gledalci kar začutili vonj in okus.

V sodelovanju z vami bom ustvaril vizualne zgodbe, ki bodo izražale edinstveno identiteto vaših izdelkov. Vaše želje, blagovna znamka in ciljna publika bodo vodilo pri ustvarjanju posnetkov, ki bodo ustrezali vašim pričakovanjem.

Ne odlašajte, ampak me kontaktirajte že danes, da se dogovorimo o podrobnostih fotografiranja vaših izdelkov, predmetov ali hrane. Skupaj bomo ustvarili vizualno privlačen in prepričljiv material, ki bo povečal privlačnost vaših produktov.

Hvala za zaupanje in veselim se sodelovanja z vami!

Lep pozdrav,

Matej FOTOJAMA

Za dogovor priporočam, da me kontaktirate na spletni naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

Plačilo in dostava

  • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
  • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

  • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€