x 

FOTOGRAFIRANJE DRUŽIN

Pozdravljeni družinski prijatelji!

 

Vas zanima, kako ohraniti dragocene trenutke s svojo družino v prelepem in umetniškem slogu? Kot specializiran fotograf za družine vam nudim storitev, ki bo zajela ljubezen, veselje in povezanost med vami in vašimi najdražjimi.

Družina je temelj našega življenja, in vsak trenutek, ki ga preživimo skupaj, je neprecenljiv. Moje poslanstvo je, da te čudovite trenutke pretvorim v večno ohranjene spomine na fotografijah, ki jih boste lahko delili in občudovali še leta in leta.

Pri fotografiranju družin se osredotočam na pristne izraze, spontanost in čustva. Z ustvarjanjem sproščenega okolja in nevsiljivega pristopa bom poskrbel, da se boste počutili udobno in se prepustili naravnemu toku družinskih trenutkov. Skozi igro, smeh, objeme in interakcije bom ujel pristnost in edinstvenost vaše družine.

Ne glede na to, ali želite fotografirati družinsko portretiranje, praznovanje posebnega dogodka ali preprosto ujeti vsakdanje trenutke s svojo družino, bom poskrbel, da bodo fotografije odražale ljubezen, veselje in povezanost, ki jo delite med seboj.

Za fotografiranje družine se lahko odločite na vaši najljubši lokaciji, kot je park, plaža, gozd ali celo udobje vašega doma. Skupaj bomo izbrali lokacijo, ki bo odražala vaš slog in osebnost ter ustvarila okolje, v katerem boste lahko sproščeno uživali in bili sami.

Ne čakajte, ampak me kontaktirajte že danes, da se dogovorimo o podrobnostih fotografiranja vaše družine. Skupaj bomo ustvarili nepozabne in dragocene spomine, ki jih boste lahko delili z generacijami v prihodnosti.

Hvala za zaupanje in veselim se sodelovanja z vami!

Lep pozdrav,

Matej FOTOJAMA

 

Za dogovor priporočam, da me kontaktirate na spletni naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

Plačilo in dostava

  • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
  • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

  • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€