x 

STORITVE

Spoštovani,

Predstavljamo vam naše podjetje, ki se ukvarja s fotografiranjem in ponuja vrhunske storitve na področju fotografije. Smo ekipa strastnih in izkušenih fotografov, ki verjamemo v moč vizualnega izražanja in znamo ujeti trenutke, ki pripovedujejo zgodbe.

Naše podjetje se osredotoča na različne segmente fotografije, vključno s poročno fotografijo, fotografiranjem družin, izdelkov, nepremičnin, nosečnic, prireditev in še veliko več. Ne glede na priložnost ali dogodek, vam nudimo izjemno pozornost do detajlov in se osredotočamo na vaše želje in potrebe.

Smo strokovnjaki za ustvarjanje nepozabnih spominov. Z uporabo najnovejše fotografske opreme, tehnologije in kreativnih pristopov zagotavljamo visoko kakovostne fotografije, ki očarajo in navdušujejo.

Naše stranke so za nas na prvem mestu. Skrbimo za individualen pristop, sodelovanje in predhodno posvetovanje, da razumemo vaše želje, pričakovanja in osebni slog. Naš cilj je, da ustvarimo fotografije, ki vam bodo prinesle veselje in zadovoljstvo ter vam omogočile, da ohranite dragocene trenutke za vedno.

Poleg tega smo vedno odprti za inovacije in trende v svetu fotografije. Nenehno se izobražujemo in sledimo najnovejšim tehnikam ter stilom, da vam lahko ponudimo sveže in kreativne rešitve za vaše fotografije.

Naša vizija je ustvarjati izjemne in umetniške fotografije, ki pustijo trajen vtis. Želimo vam ponuditi popolno kombinacijo profesionalnosti, ustvarjalnosti in prijaznega odnosa, ki bo presegla vaša pričakovanja.

Če ste pripravljeni, da vaše posebne trenutke za vedno ujamemo na fotografijo, nas kontaktirajte in se dogovorimo za sestanek. Skupaj bomo ustvarili nepozabne spomine, ki bodo trajali vse življenje.

Hvala za vašo pozornost in veselimo se sodelovanja z vami!

Lep pozdrav,

FOTOJAMA


 

Kot profesionalni fotograf vam nudim širok spekter storitev, ki vključujejo:

 

POROČNA FOTOGRAFIJA

POROČNA FOTOGRAFIJA

Želite, da vaš poseben dan ovekovečimo v čudovitih in čustvenih fotografijah? Kot poročni fotograf sem specializiran za zajemanje nepozabnih trenutkov na vaši poroki. S strastjo in umetniškim pristopom bom poskrbel, da boste imeli prekrasne spomine na ta pomemben dogodek.

Preberi več in me kontaktiraj za ponudbo!

SKUPINSKA FOTOGRAFIJA

SKUPINSKA FOTOGRAFIJA

Organizirate dogodek, na katerem bi želeli imeti skupinske fotografije? Z veseljem vas bom fotografiral skupaj s prijatelji, družino ali sodelavci ter poskrbel, da boste imeli kakovostne in izrazne posnetke, ki vam bodo ostali v trajen spomin.

Preberi več in me kontaktiraj za ponudbo!

DOKUMENTI

DOKUMENTI

Potrebujete fotografije za uradne dokumente? Poskrbel bom za strokovno in estetsko fotografiranje, da boste imeli ustrezne in kvalitetne posnetke, primerno za vaše potrebe.

Preberi več in me kontaktiraj za ponudbo!

STUDIO

STUDIO

V mojem studiu vam nudim vrhunsko studijsko fotografiranje. Ne glede na to, ali potrebujete portretno fotografijo, fotografijo izdelka ali katero koli drugo vrsto studijskega posnetka, bom poskrbel za ustvarjanje visokokakovostnih in umetniško dovršenih slik.

Preberi več in me kontaktiraj za ponudbo!

IZDELKI

IZDELKI

Potrebujete kakovostne fotografije vaših izdelkov, predmetov ali hrane za vašo spletno trgovino ali katalog? Z veseljem bom fotografiral vaše izdelke v najboljši luči, da boste navdušili svoje stranke.

Preberi več in me kontaktiraj za ponudbo!

NOSEČNICE

NOSEČNICE

Če pričakujete prihod novega člana družine, vam nudim čudovito fotografiranje nosečnic. Skupaj bomo ustvarili izjemne posnetke, ki bodo ovekovečili to posebno obdobje v vašem življenju.

Preberi več in me kontaktiraj za ponudbo!

PRIREDITEV

PRIREDITEV

Organizirate posebno prireditev ali dogodek? Z veseljem bom ujel ključne trenutke, veselje in vzdušje v izjemnih fotografijah, ki bodo ohranile spomin na to izkušnjo.

Preberi več in me kontaktiraj za ponudbo!

POGREB

POGREB

V času žalovanja je pomembno ohraniti spomin na ljubljeno osebo. S sočutjem in spoštovanjem bom poskrbel za diskretno fotografiranje pogreba, da boste imeli spoštljive posnetke, ki bodo ohranili spomin na vašega pokojnika.

Preberi več in me kontaktiraj za ponudbo!

NEPREMIČNINA

NEPREMIČNINA

Potrebujete profesionalne fotografije vaše nepremičnine za prodajo ali najem? Z izkušnjami v fotografiranju nepremičnin bom poskrbel, da boste imeli privlačne posnetke, ki bodo pritegnili potencialne kupce ali najemnike.

Preberi več in me kontaktiraj za ponudbo!

DRUŽINA

DRUŽINA

Želite ovekovečiti dragocene trenutke s svojo družino? Skupaj bomo ustvarili čudovite družinske portrete, polne ljubezni, veselja in spontanosti, ki vam bodo ostali kot neprecenljivi spomin.

Preberi več in me kontaktiraj za ponudbo!

 

 


Ne odlašajte in me kontaktirajte že danes, da skupaj ustvarimo izjemne fotografije, ki bodo ohranile vaše spomine za vedno. foto Matej Fotojama

Hvala za zaupanje in veselim se sodelovanja z vami!

 

Lep pozdrav,

Matej FOTOJAMA

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

040/386-687

Plačilo in dostava

  • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
  • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

  • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€