Dostava 4,80€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 199,00€

  • Največja ponudba foto albumov
    Shranite nepozabne trenutke. S kodo za popust, na vse albume ob naročilih nad 50€. KODA KUPONA: MOJSPOMIN

 x 

SNEMAM Z DORONOM

Snemanje in fotografiranje s pomočjo drona je proces uporabe brezpilotnih letalnikov za zajemanje fotografij in videoposnetkov iz zraka. Droni so postali priljubljena izbira za snemanje različnih vrst dogodkov, kot so poroke, športne prireditve, glasbeni koncerti, nepremičnine in še veliko več. Uporaba drona omogoča pridobivanje unikatnih posnetkov, ki jih je težko doseči z uporabo tradicionalnih metod fotografiranja.

Ena od glavnih prednosti uporabe dronov je, da omogočajo zajemanje posnetkov iz zraka na različnih višinah in kotih, kar ponuja drugačno perspektivo dogajanja. Poleg tega lahko droni snemajo hitreje in bolj učinkovito kot človeški operatorji, saj lahko droni hitro preletavajo različna območja in vodijo natančne in ponovljive lete. Droni lahko posnamejo tudi posnetke iz območij, ki so lahko težko dostopna za druge načine snemanja.

Pri snemanju s pomočjo drona je pomembno upoštevati varnostne predpise, ki jih določa zakonodaja, kot so prepovedi letenja v bližini letališč, javnih zgradb, območij, kjer poteka javni promet, in drugih nevarnih območij. Prav tako je pomembno, da se upoštevajo zasebnost in dovoljenja za snemanje.

Za snemanje in fotografiranje s pomočjo drona so na voljo različne kamere, ki lahko posnamejo visoko kakovostne fotografije in videoposnetke. Nekateri droni imajo tudi funkcije, kot so stabilizacija slike, sledenje predmetu in druge funkcije, ki pomagajo zagotoviti boljše in bolj stabilne posnetke.

Skupaj z razvojem tehnologije in izboljševanjem zmogljivosti dronov postaja snemanje in fotografiranje s pomočjo drona vse bolj priljubljeno in dostopno. Droni so postali pomemben pripomoček za profesionalne fotografe in snemalce, pa tudi za amaterske uporabnike, ki želijo ujeti unikatne in zanimive posnetke.

Razvrsti po:
Rezultati 1 - 4 od 4
-5% dji_mini_2_fly_more_in_the_box

DJI Mini 2 Fly More Combo

SKU izdelka :  KDJIM2FMC
Vaša cena: 570,00 €
Cena: 599,00 €
Cena / kg:
Pri dobavitelju
dji_mini_2_cena

DJI Mini 2

SKU izdelka :  KDJIM2
Vaša cena: 419,00 €
Cena / kg:
Pri dobavitelju
dron-dji-air-2s-fly-more-combo

DJI Mavic Air 2S Fly More Combo

SKU izdelka :  K6941565911209
Vaša cena: 1299,00 €
Cena / kg:
Pri dobavitelju
dji-air-2s-cena

DJI Mavic Air 2S

SKU izdelka :  K6941565911131
Vaša cena: 949,00 €
Cena / kg:
Pri dobavitelju

Fuji X fotoaparati

 fuji najboljša ponudba x v fotojamai

Foto Albumi : kupon - MOJSPOMIN

 popusti za foto albume

Plačilo in dostava

  • Plačilo po predračunu -TRR skeniranje QR kode
  • qr koda za plačilo naročila fotojama
  • Plačilo po povzetju - brez provizije pošti
  • Dostava 4,80€ (Pošta Slovenije)