Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€
 x 

Postopek nakupa

Za pomoč pri nakupu pokliči - 040/386-687

 dodaj v košarico fotojama   

S klikom na gumb ˝V košarico˝ izdelek dodate v košarico kjer nadaljujete postopek naročila. Cene in roki dobave so potrjeni naknadno s strani administratorja ob potrditvi vašega naročila. (Cene in roki dobave so praviloma pravi vendar pa zaradi spremembe pogojev s strani dobavitelja včasih lahko pride do odstopanj. Brez skrbi, če vam karkoli nebi ustrezalo lahko naročilo kadarkoli prekličete!) Ne pozabite izbrati presenečenja, če je ta opcija na voljo:)

  

 izpolnjena kosarica fotojama
  

Vse je šlo po maslu če na vaš emil prejmete potrdilo o registraciji in potrdilo o oddanem naročilu. V nasprotnem primeru nas prosim kontaktirajte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po telefonu.

V PRIMERU TEŽAV OB NAROČILU PROSIM POKLIČITE 040/386-687

STANJA ODDANEGA NAROČILA:

1. Uspešno oddano:
  • Na vaš e-mail ste prejeli obvestilo da smo naročilo uspešno sprejeli in to čaka na obdelavo.

PRODJNA POGODBA S TEM KORAKOM ŠE NI SKLENJENA, SLUŽI LE KOT OBVESTILO, DA JA BILO NAROČILO USPEŠNO ODDANO. Pogodba je obvezujoča v naslednjem koraku, ko naročilo dobi status - Potrjeno, naročilo v pripravi in/ali Oddano v dostavo 

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo Uspešno oddano. Kupcu so na spletni strani ponudnika vselej dostopni izčrpni podatki o statusu in vsebini naročila.

2. Potrjeno, naročilo v pripravi:
  • Blago je dobavljivo pod navedenimi pogoji, se pripravlja, vendar še ni bilo poslano na vaš naslov.
  • Blago je bilo naročeno pri dobavitelju (o roku dobave in morebitno spremenjenih pogojih ste bili predhodno obveščeni) in bo poslano takoj ko bo na zalogi;

Ponudnik naročilo pregleda in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko oz. pošlje e-pošto na navedeno e-pošto pri registraciji uporabnika. Pri dobavi blaga, ki ga ponudnik nima na zalogi v lastnem skladišču, je ponudnik izključno vezan na dobavo s strani ponudnikovega dobavitelja in na čas, v katerem lahko ponudnikov dobavitelj dostavi blago do ponudnika. Prek elektronske pošte ponudnik kupca sproti obvešča o ažurnih podatkih v zvezi z dobavo blaga. Če je dobavna doba zelo dolga in kupec ne želi čakati, lahko kupec to sporoči ponudniku, ki bo artikel odstranil iz naročila in vrnil kupcu morebitna že vplačana sredstva, ostale artikle iz naročila pa po izbiri kupca, ali dobavil, ali pa celotno naročilo storniral. Če dobavitelj ponudniku ne potrdi dobavljivosti naročenih artiklov najkasneje do izteka treh mesecev od dneva oddaje naročila, lahko ponudnik naročilo kupca zavrne iz razloga, ker blago ni na razpolago. Z dnem zavrnitve naročilo kupca preneha veljati.

3. Oddano v dostavo: "naročilo z obveznostjo plačila"
  • Paket je pripravljen za os. prevzem na izbranem mestu.
  • Paket je bil oddan v dostavo kurirski službi. V izogib nepotrebnim stroškom, naproščamo, da nas vseeno, v primeru želje po preklicu naročila oz. zavrnitvi paketa o tem čimprej obvestite. 

Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki odstopu od pogodbe, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

4. Preklicano, naročila ni mogoče izvesti:
  • Vaše naročilo je bilo preklicano z vaše strani ali s strani ponudnika. Prodajna pogodba je prekinjena.

V primeru, da se kupec odloči za preklic naročila, nas mora o tem nemudoma obvestiti na telefonsko številko 040 386 687 ali preko e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Če se zgodi, da je naročilo že Oddano v dostavo, pošiljko kupec zavrne dostavni službi. V primeru osebnega prevzema (ko je blago že pripravljeno na prevzem), pa kupec prav tako svojo željo po preklicu naročila sporoči preko zgoraj omenjene telefonske številke ali e-pošte.

Plačilo in dostava

  • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
  • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

  • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije)

Vaš fotograf za vsako priložnost!