Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€
 x 

Android PC

Povezovanje Dveh Svetov - Moč Klasičnega Računalnika in Prilagodljivost Androida

Ste pripravljeni na revolucionarno izkušnjo računalništva? Z našim Android PC-jem združujemo najboljše iz obeh svetov - zmogljivosti klasičnega računalnika in prilagodljivosti Android operacijskega sistema.

Zakaj Izbrati Android PC?

Vsestranskost Delovanja: Naš Android PC vam omogoča, da opravljate vsa klasična opravila računalnika, hkrati pa tudi uživate v vsestranskosti Android aplikacij. Preprosto preklapljajte med delom in zabavo brez omejitev.

Intuitivna Uporaba: Z Android operacijskim sistemom se boste hitro počutili kot doma. Poznane ikone in vmesnik omogočajo enostavno uporabo, tudi za tiste, ki so že seznanjeni s pametnimi telefoni ali tablicami.

Povezljivost: Android PC je obogaten z vsemi povezljivostmi, ki jih pričakujete od modernega računalnika. Povežite se z brezžičnim omrežjem, Bluetooth napravami in drugimi perifernimi napravami, kot da bi uporabljali klasičen PC.

Široka Paleta Aplikacij: Z dostopom do Google Play Store imate na voljo bogato paleto aplikacij, ki se nenehno razvijajo. Ne glede na to, ali gre za produktivnost, zabavo ali ustvarjanje, imate vse na dosegu roke.

Kako Začeti?

  1. Izberite Svoj Model: Preverite našo ponudbo Android PC-jev in izberite model, ki ustreza vašim potrebam. Od zmogljivih enot za delo do elegantnih naprav za zabavo, imamo pravo rešitev zate.

  2. Prenesite Priljubljene Aplikacije: Z Android PC-jem imate dostop do celotnega sveta aplikacij v Google Play Store. Prenesite svoje priljubljene aplikacije in začnite izkušnjo prilagajanja po svojem okusu.

  3. Delo in Zabava: Android PC omogoča neomejen prehod med delom in zabavo. Uporabljajte znane pisarniške programe, ustvarjajte, predvajajte filme in igrajte igre - vse na isti napravi.

  4. Nenehno Posodabljanje: Z Android operacijskim sistemom boste nenehno v koraku s tehnološkimi trendi. Redne posodobitve zagotavljajo varnost, stabilnost in dodajajo nove funkcije.

Prihodnost Računalništva je Tukaj

Naš Android PC je most med klasičnim računalništvom in prihodnostjo povezanega, prilagodljivega delovanja. Doživite najboljše iz obeh svetov na enem mestu! Pridružite se nam in odprite vrata v novo dobo računalništva že danes.

Plačilo in dostava

  • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
  • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

  • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije)

Vaš fotograf za vsako priložnost!