Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€
 x 

Fujifilm Instax kamere

Fujifilm Instax kamere

Pozdravljeni! Če iščete zabavno in enostavno rešitev za instantno fotografijo, potem so Fujifilm Instax kamere zagotovo vredne vaše pozornosti.

 

Tukaj je pregled nekaterih najboljših modelov in zakaj bi jih morda radi imeli (ali ne).

 


 

  • Fujifilm Instax Mini 11: Ta kamera je idealna za tiste, ki radi delajo selfije, saj ima vgrajeno funkcijo za samodejni popravek osvetlitve in vam omogoča, da se posnamete v najboljši luči. Edina pomanjkljivost? Vaši prijatelji bodo morda ljubosumni na vaše popolne fotografije.

 

 

  • Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic: Če ste nekoliko bolj resen fotograf, potem bi ta kamera morda lahko bila vaša izbira. Ima funkcije, kot so dvojna osvetlitev in dolgi časi osvetlitve, ki vam omogočajo, da ustvarite umetniške fotografije. In če se vam zdi, da ste preveč resni, lahko vedno uporabite funkcijo "party mode" in si zagotovite nekaj smeha.

 

 

  • Fujifilm Instax Mini LiPlay: Želite natisniti fotografije, ki jih že imate shranjene na vašem telefonu? Ta kamera vam omogoča, da fotografije naložite na svoj telefon preko Bluetootha in jih nato natisnete. In ne pozabite na funkcijo "frame grab", ki vam omogoča, da natisnete prizor iz videoposnetka. Pustite, da se vaši prijatelji čudijo vaši kreativnosti.

 

  • Fujifilm Instax Mini EVO hibridni polaroid fotoaparat

 

 


Fujifilm Instax Wide 300

 

Velike fotografije za velike trenutke. Ta kamera vam omogoča, da natisnete fotografije v formatu 10x6 cm, kar je več kot dvakrat večji od standardnega Instax Mini formata. Čeprav je kamera malo težja od drugih modelov, se vam bo zagotovo splačalo, ko boste imeli na dlani velike, žive fotografije.

instaf 300 wide fotoaparat modeli

 

 


Fujifilm Instax Mini 12

 

nov način vklopa - nov način nastavitve za Close-up s paralakso - avtomatiziran - jasne polaroidne fotografije - nov stilski dizajn - kompaktna velikost - svetlejše fotografije tudi v temnih scenah

instax mini 12 barve

Fujifilm Instax Mini12 je polaroidni fotoaparat, kjer sliko dobite takoj. S pomočjo tega simpatičnega polaroid fotoaparata pridete do fotografij v velikosti kreditne kartice v trenutku! S Fujifilm Instax mini 12 polaroid aparatom lahko posnamete odlične instantne fotografije v najrazličnejših svetlobnih pogojih. Uporaba Instax mini 12 je povsem enostavna. Za vklop aparata preprosto pritisnete na gumb zraven objektiva, pravilno nastavitev pa določi sam fotoaparat. Ostrenje in bliskavica sta avtomatska in ne potrebujeta dodatnih nastavitev. Instax mini 12 samodejno določi najboljšo osvetlitev za fotografiranje. Števec zavrtite tako, da označite prižgano lučko. Hitrost zaklopa je variabilna med 1/2 do 1/250s. Novosti polaroidnega fotoaparata Fujifilm instax mini 12 serije so nov dizajn,  nove pastelne barve, nov način vklopa kamere, nov sistem preklopa na makro način in paralakso. Filmi primerni za ta polaroidni fotoaparat: Fujifilm Instax Mini

 

 


 

In zakaj bi se odločili proti nakupu Fujifilm Instax kamere?

 

Čeprav so kamere zabavne in enostavne za uporabo, je cena za filme lahko nekoliko visoka in če ste resen fotograf, bi lahko ta kamera morda bila preveč preprosta za vaše potrebe. Prav tako, če ne marate fizičnega formata instantne fotografije in raje shranjujete digitalne kopije, potem morda ne boste uživali v Fujifilm Instax kamerah.

Vendar pa, ne pozabite, da je ena od največjih prednosti Fujifilm Instax kamer prav v tem, da vam omogočajo takojšnjo in fizično izkušnjo fotografiranja. Tako se boste lahko vrnili k preteklosti in se počutili kot da ste spet v sredini 80-ih. Poleg tega boste imeli fizične izvode vaših fotografij, ki jih lahko obesite na vašo steno ali pa jih podarite vašim prijateljem.

Če se odločite za nakup Fujifilm Instax kamere, potem boste zagotovo uživali v trenutkih, ko boste ustvarjali spomine na vaše dogodivščine. In če boste izbrali model, ki vam najbolj ustreza, se boste počutili kot pravi profesionalni fotograf, čeprav boste dejansko samo pritisnili gumb in počakali na vašo instantno fotografijo.

No ko boste imeli vaše fotografije v roki, se pripravite na to, da boste deležni številnih občudovanj in vprašanj, kaj je tisto majhno in prikupno čudo v vaši roki. Morda boste postali tudi najbolj priljubljeni na družabnih omrežjih, ko boste delili svoje popolne trenutke z vašimi sledilci.

Ne pozabite pa tudi, da lahko Fujifilm Instax kamere ponudijo nekaj drugačnega in edinstvenega v primerjavi z digitalnimi fotoaparati. Z njimi lahko ustvarite nekaj popolnoma nepredvidljivega, saj ne morete takoj videti rezultata vašega posnetka. Tako lahko ustvarite nekaj resnično unikatnega, kar vas bo navdihnilo, da nadaljujete z ustvarjanjem.

In ko se boste srečevali z izzivi pri uporabi Fujifilm Instax kamere, se spomnite na humor. Saj veste, kdaj se nekaj ne izide tako kot ste pričakovali in veste, da bo ta instantna fotografija postala zvezda vašega naslednjega druženja, ko se boste smejali vašim nespretnim poskusom, da bi dobili popolno fotografijo.

Torej, če iščete zabavno in enostavno rešitev za instantno fotografijo, potem so Fujifilm Instax kamere zagotovo vredne vaše pozornosti. Odvisno od vaših potreb in želja, lahko izbirate med številnimi modeli, ki vam bodo zagotovili najboljše trenutke.

 

inatax zakaj

Plačilo in dostava

  • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
  • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

  • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije)

Vaš fotograf za vsako priložnost!