x 

LAOWA objektivi

Raziskujte edinstveno ponudbo LAOWA objektivov pri Fotojama! Naša ponudba vključuje inovativne LAOWA objektive, ki so znani po svoji izjemni optični zmogljivosti in edinstvenih značilnostih, kot so izjemno širokokotni objektivi in makro objektivi z visoko povečavo. Ponujamo možnost naročila objektivov vseh modelov in znamk LAOWA, zagotavljamo hitro dobavo ter konkurenčne cene. Ne glede na vaše fotografske potrebe ali stil, vam Fotojama lahko pomaga izbrati idealen LAOWA objektiv, ki bo pripomogel k razširitvi vaših kreativnih obzorij. Za več informacij in posebne ponudbe nas kontaktirajte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in odkrijte, kako lahko LAOWA objektivi preoblikujejo vaše fotografske izkušnje.

Razvrsti po:
Rezultati 1 - 10 od 10

Plačilo in dostava

  • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
  • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

  • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€