Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€
 x 

Viltrox objektivi

Viltrox je priznan proizvajalec fotografske opreme, zlasti specializiran za izdelavo objektivov in drugih dodatkov za brezzrcalne fotoaparate. Njihovi objektivi so znani po kakovosti izdelave, odlični optični zmogljivosti in dostopni ceni, kar jih naredi priljubljeno izbiro med fotografiranjem in snemanjem videoposnetkov.

Viltrox objektivi so zasnovani za uporabo s številnimi priznanimi brezzrcalnimi fotoaparati različnih blagovnih znamk, vključno s Sony, Fujifilm, Canon in Panasonic. To pomeni, da lahko fotografi in snemalci najdejo objektive, ki so združljivi s svojimi fotoaparati, ne glede na blagovno znamko, ki jo uporabljajo.

Viltrox ponuja širok nabor objektivov z različnimi goriščnimi razdaljami in svetlobnimi jakostmi, vključno z širokokotnimi, standardnimi, telefoto in makro objektivi. To omogoča fotografsko in video ustvarjanje v različnih situacijah, od pokrajin in portretov do športnih dogodkov in makro posnetkov.

Objektivi Viltrox so znani po svoji odlični optični zmogljivosti, ki omogoča zajemanje izjemno ostrih in jasnih posnetkov. Napredna optična zasnova in večplastno prevlečenje leč zagotavljajo minimalno popačenje, zmanjšanje bleščanja in vinjetiranja ter dobro reprodukcijo barv.

Poleg tega Viltrox objektivi pogosto vključujejo dodatne funkcije, kot so hitri in tihi avtomatski ostrenje (AF), optični stabilizatorji slike (OIS) za zmanjšanje tresenja fotoaparata, notranje ostrenje in druge tehnološke izboljšave, ki izboljšujejo zmogljivost in uporabnost objektivov.

Viltrox objektivi so priljubljeni med ljubiteljskimi in profesionalnimi fotografi ter snemalci, ki iščejo visoko kakovostne objektive po dostopnih cenah. Ne glede na vaše potrebe in slog fotografiranja, boste verjetno našli primeren Viltrox objektiv, ki bo zadovoljil vaše pričakovanja in omogočil ustvarjanje čudovitih fotografij in videoposnetkov.

Razvrsti po:
Proizvajalec:
Rezultati 1 - 4 od 4
viltrox_af_85mm_f18_xf_ii_za_fujifilm

Viltrox AF 85mm f/1.8 XF II za Fujifilm

SKU izdelka :  K6953400300512
Vaša cena: 348,00 €
Cena / kg:
Na zalogi
Viltrox AF 23mm f14 XF za Fujifilm

Viltrox AF 23mm f/1.4 XF za Fujifilm

SKU izdelka :  K6953400300451
Vaša cena: 329,00 €
Cena / kg:
Na zalogi
Viltrox AF 13mm f14 XF za Fujifilm

Viltrox AF 13mm f/1.4 XF za Fujifilm

SKU izdelka :  K6953400302516
Vaša cena: 479,00 €
Cena / kg:
Na zalogi
viltrox_af_85mm_f18_z_za_canon_rf_cena

Viltrox AF 85mm f/1.8 za Canon RF

SKU izdelka :  K6953400302530
Vaša cena: 368,00 €
Cena / kg:
Na zalogi

Vaš fotograf za vsako priložnost!

Plačilo in dostava

  • Plačilo po predračunu -TRR skeniranje QR kode

Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke.

qr koda za plačilo fotojama

  • Plačilo po povzetju - brez provizije pošti
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije)