We deliver   dostava po sloveniji   izporuka za Hrvatsku   delivery to Eu countries

 x 

DSLR - ZRCALNOREFLEKSNI FOTOAPARATI

Digitalni zrcalnorefleksni fotoaparat D-slr je vrsta fotoaparata z optičnimi elementi in mehaniko zrcalnorefleksnega fotoaparata in elektronskim tipalom namesto filma za zajem svetlobe. Refleksni sistem zrcal, leč in prizem je glavna značilnost, ki ga loči od drugih digitalnih fotoaparatov. Najpomembnejša prednost zrcalnorefleksnih fotoaparatov pred klasičnimi - prikaz motiva enako, kot ga bo zajel senzor, pride v dobi digitalne tehnike manj do izraza, saj tudi kompaktni fotoaparati na prikazovalniku prikazujejo isto sliko, kot pada na tipalo. Kljub temu pa ogled motiva v iskalu ohranja nekatere prednosti, najpomembnejša je, da ne prihaja do zamika zaradi elektronske obdelave slike pred prikazom. V praksi zato proizvajalci ciljajo na zahtevnejše uporabnike: v večje ohišje je možno vdelati zapletenejšo in dražjo elektroniko, predvsem večje tipalo. Kompaktni fotoaparati imajo bistveno manjša tipala pri podobnem številu pikslov, kar pomeni, da morajo biti piksli manjši, to pa povzroči slabšo kvaliteto slike zaradi elektronskega šuma in manjšega dinamičnega razpona. Še vedno pa so tudi tipala velike večine DSLR-jev manjša od standardnega 35-mm filma.Senzorji polne velikosti, t. i. full frame, so zaenkrat omejeni na fotoaparate najvišjega cenovnega razreda. Druga prednost velikosti so večji optični elementi, kar pomeni večji zorni kot in več vpadne svetlobe. Praviloma imajo DSLR-ji tudi izmenljive objektive, kar daje fotografu več svobode.

Za ponudbo novih zrcalno refleksnih, dslr fotoaparatov zgoraj omenjenih znak me prosim kontaktirajte na info@fotojama.com

Razvrsti po:
NI zapisa

Dostava

  • Dostava 3,90€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 199,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

Vseh možnih artiklov, v objavljenih kategorijah, žal ni mogoče ažurno/konkurenčno objaviti v ponudbo, zato mi zaupajte svoje želje. Lahko presenetim! Dobava foto-video in druge opreme po naročilu.
Za konkurenčno
ponudbo pišite na:
 

info@fotojama.com

 najboljša ponudba fotojamas

Enostavna plačila

Plačilo QR kodo fotojamas