Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€
 x 

REZALNIKI ZA PAPIR

Natančno in Učinkovito Rezanje Papirja

Ste pripravljeni na gladko in natančno rezanje papirja za vaše projekte? Naši rezalniki za papir so oblikovani tako, da vam omogočajo enostavno in učinkovito urejanje papirja za različne namene.

Zakaj Izbrati Naše Rezalnike za Papir?

Natančnost: Naši rezalniki so opremljeni s preciznimi rezili in merilniki, kar zagotavlja natančno rezanje za dosledne rezultate pri vsakem projektu.

Različne Velikosti in Kapacitete: Ne glede na to, ali gre za majhne ročne rezalnike ali večje namizne modele, imamo različne velikosti in kapacitete, ki se prilagajajo vašim potrebam.

Enostavna Uporaba: Naši rezalniki so zasnovani za enostavno uporabo, tako da lahko hitro začnete rezati brez zapletenih postopkov ali tehničnih težav.

Vsestranskost: Naši rezalniki niso omejeni samo na rezanje papirja. Mnogi modeli omogočajo tudi rezanje kartona, fotografij, laminiranih dokumentov in drugih materialov.

Trajnost: Zanesljiva konstrukcija in visokokakovostni materiali zagotavljajo dolgo življenjsko dobo vašega rezalnika, kar pomeni, da bo vaše investicije vredna.

Kako Začeti?

  1. Izberite Pravi Model: Preverite našo ponudbo rezalnikov za papir in izberite model, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Razmislite o velikosti projektov, ki jih boste izvajali.

  2. Pripravite Material: Pripravite papir ali druge materiale, ki jih nameravate rezati. Zagotovite, da so pravilno poravnani za najboljše rezultate.

  3. Natančno Rezanje: Sledite navodilom za uporabo in natančno režite svoj material. Rezalnik vam bo omogočil gladko in enakomerno rezanje.

  4. Izpolnite Svoje Projekte: Z natančno rezanimi materiali boste lahko ustvarili profesionalne projekte, kot so scrapbooking, oblikovanje vabil, izdelava letakov in še več.

Ustvarite Brezmejno Svojstvenost Z Rezalniki za Papir

Naši rezalniki za papir so odgovor na vaše potrebe po natančnem in hitrem urejanju papirja. Ne glede na to, ali gre za hobije, kreativne projekte ali poslovne potrebe, naši rezalniki so tukaj, da vam pomagajo doseči vrhunske rezultate. Pridružite se nam in začnite rezati s stilom!

Razvrsti po:
Proizvajalec:
Rezultati 1 - 4 od 4
elko produkti/71hfiz55ael._ac_sl1500__jpg

Fellowes Gamma A3 obrezovalnik papirja

SKU izdelka :  FELOW-5437401
Vaša cena: 154,90 €
Cena / kg:
Na zalogi
elko produkti/71eqhc2wyul._ac_sl1500__jpg

Fellowes Neutron Plus A4 obrezovalnik papirja

SKU izdelka :  FELOW-5410101
Vaša cena: 59,90 €
Cena / kg:
Pri dobavitelju
elko produkti/71b_6cyolgl._ac_sl1500__jpg

Fellowes Plasma A3 giljotina

SKU izdelka :  FELOW-5411101
Vaša cena: 274,90 €
Cena / kg:
Na zalogi
elko produkti/619oypkival._ac_sl1500__1_

Fellowes Fusion A3 giljotina

SKU izdelka :  FELOW-5410901
Vaša cena: 79,90 €
Cena / kg:
Na zalogi

Plačilo in dostava

  • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
  • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

  • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije)

Vaš fotograf za vsako priložnost!