Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€
 x 

Foto book

Razvrsti po:
Proizvajalec:
Rezultati 1 - 3 od 3
Adox-Adofile-foto-knjiga-30-40-24-strani-FOTO-BOOK-cena

Adox Adofile foto knjiga 30x40 - 24 strani FOTO BOOK

SKU izdelka :  ZZ0000477
Vaša cena: 30,00 €
Cena / kg:
Na zalogi
Adox-Adofile-foto-knjiga-24-30-24-strani-FOTO-BOOK

Adox Adofile foto knjiga 24x30 - 24 strani FOTO BOOK

SKU izdelka :  ZZ0000476
Vaša cena: 24,00 €
Cena / kg:
Pri dobavitelju
Adox-Adofile-foto-knjiga-13-18-24-strani-FOTO-BOOK

Adox Adofile foto knjiga 13x18 - 24 strani FOTO BOOK

SKU izdelka :  ZZ0000475
Vaša cena: 12,40 €
Cena / kg:
Pri dobavitelju

V preteklosti smo s fotoaparati na filme lahko zajeli le omejeno število tistih najbolj dragocenih trenutkov, razvite fotografije pa smo zbirali v neprecenljive albume, ki še danes mnogim služijo za obujanje spominov na mladost. V digitalni dobi so fotoaparati veliko bolj učinkoviti, fotografij je ogromno, a eno dejstvo ostaja – kakovosten fotografski papir je še vedno najbolj zanesljiv in varen način za trajno shranjevanje vaših dragocenih spominov, poleg tega pa kakovostno natisnjena fotografija veliko lažje prikliče žive spomine, kot pa digitalne barve na računalniških zaslonih.

Fotografije razvijamo na Fuji Crystal Archive Supreme papirju najvišje kakovosti, ki s čvrstostjo in obstojnostjo ter bogato barvno globino zagotavlja izjemno dolgotrajno obstojnost fotografij. Izbirate lahko med različnimi formati fotografij, fotografski papir pa je na voljo v sijaj ali mat izvedbi.

FAQ - FOTO ALBUM ZA SLIKE-FOTOGRAFIJE

 1. Kako naj izberem pravi foto album za svoje slike?
  Pri izbiri foto albuma za slike razmislite o velikosti, dizajnu, kapaciteti in materialu albuma. Prav tako upoštevajte svoj osebni slog in estetske preference.
 2. Kakšne vrste vezave foto albumov so na voljo?
  Na voljo so različne vrste vezav za foto albume, vključno z vezavo s prstančki, spiralno vezavo, lepljenimi stranmi in klasično vezavo.
 3. Ali lahko v foto album dodam ali odstranim slike po želji?
  Večina foto albumov omogoča dodajanje in odstranjevanje slik po želji. Nekateri albumi imajo odstranljive strani ali vložke, ki omogočajo enostavno urejanje slik.
 4. Kateri materiali so najbolj primerni za dolgoročno ohranjanje slik v foto albumu?
  Za dolgoročno ohranjanje slik v foto albumu izberite materiale brez kislin, kot so kakovostni papir ali PVC brez kislin. Izogibajte se albumom, ki vsebujejo PVC s kislinami ali druge škodljive snovi.
 5. Kako naj pravilno vstavim slike v foto album?
  Za vstavljanje slik v foto album najprej preverite, ali so roke čiste in suhe. Nato nežno potisnite slike v predhodno pripravljene reže ali žepke, pri čemer pazite, da ne poškodujete slik.
 6. Ali je mogoče foto album prilagoditi z lastno naslovnico ali oznako?
  Da, večina foto albumov omogoča prilagajanje naslovnice. Lahko dodate svojo sliko, natisnete ime ali ustvarite osebno oblikovano naslovnico.
 7. Kako naj pravilno čistim in vzdržujem foto album?
  Foto album lahko občasno obrišete z mehko, suho krpo, da odstranite prah. Izogibajte se uporabi vode, kemikalij ali abrazivnih sredstev, ki bi lahko poškodovala material albuma.
 8. Kako naj pravilno shranjujem foto album s slikami?
  Foto album s slikami je priporočljivo hraniti na suhem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe, vlage in ekstremnih temperatur. Idealno je, da jih shranjujete v stojalu ali škatli, ki zagotavlja dodatno zaščito.
 9. Ali je možno naročiti foto album po meri?
  Da, nekateri ponudniki omogočajo izdelavo foto albumov po meri. Lahko izberete specifično velikost, material, dizajn in druge podrobnosti glede na svoje potrebe.
 10. Kakšne dodatne funkcionalnosti ima lahko foto album za slike?
  Nekatere dodatne funkcionalnosti foto albumov vključujejo strani z razširljivimi žepki, dodatne etikete za označevanje slik, priložene svinčnike za pisanje po albumu ter dodatne strani ali vložke za večjo kapaciteto slik.

Plačilo in dostava

 • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
 • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

 • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
 • Dostava 5€ (Pošta Slovenije)

Vaš fotograf za vsako priložnost!