x 

Dostava / prevzem blaga

 
MIRNO ODDAJTE NAROČILO, TUDI ČE IZDELKA NI videti NA ZALOGI!
IZDELKE s stanjem "Na zalogi" in "Dobavljivo" pošiljamo v kombinaciji iz lastnega akladišča ali kar direktno od dobaviteljev, zato so dobave izdelkov ki niso v lastnem skladišču lahko še hitrejše :) Če je čas dobave daljši od 3-5 dni vas o tem obvestimo po tel. ali e-mailu. Če se z rokom dobave, po oddanem naročilu, ne strinjate lahko naročilo enostavno prekličete.
 

Dostava:

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Stroški pakiranja so brezplačni ne glede na velikost in vrednost naročila! Cena pošiljke je navedena v košarici in je enotna po vsej Sloveniji ne glede na količino ali težo izbranih izdelkov.

 


Rok dostave:

Rok dostave 1-5 delovne dni od prejetega naročila za izdelke na zalogi za katere ste prejeli potrditev naročila (stanje naročila POTRJENO ali ODDANO V DOSTAVO). Paketi so večini primerih dostavljeni že naslednji delovni dan, v kolikor je izbrani izdelek na zalogi. Naročeno blago bo poslano naslednji dan, oz. v ponedeljek v primeru naročila v petek. Naročeno blago bo poslano s priporočeno pošto in je last pošiljatelja do končnega plačila.

Blago bo predvidoma dostavljeno v dopoldanskem času (praviloma do 14. ure). Če na navedenem naslovu ob dostavi ni nikogar, ki bi sprejel pošiljko, poštar pusti obvestilo, da lahko paket dvignete na lokalni pošti.


Cenik dostave:

Poštnino krije kupec in jo plača ob prevzemu ali po predračunu (odvisno od izbre načina plačila).

Pri nakupu nad 299€ je poštnina BREZPLAČNA!

  • Stroški dostave po Sloveniji

Paket po Sloveniji: - cena navedena v košarici -  *V primeru občutno večjih ali težjih pošilk se strošek dostave določi naknadno v dogovoru s kupcem.

Stroške provizije plačila po plačilnem nalogu BN02, ki jih običajno Pošta Slovenije zaračuna strankam kot svojo storitev, KRIJE FOTOJAMA. TA VAM NE PREDSTAVLJA DODATNEGA STROŠKA in JE VKLUČENA V CENO DSTAVE!!!

  • Stroški dostave paketov v tujino:

Dejanski stroški pošiljanja paketov, plačilo po predračunu.

CENIK POŠTNIH STORITEV V NOTRANJEM PROMETU

https://www.posta.si/zasebno-site/Documents/Ceniki/Cenik-postnih-storitev-notranji-promet.pdf

CENIK POŠTNIH STORITEV V MEDNARODNEM PROMETU

https://www.posta.si/zasebno-site/Documents/Ceniki/Cenik-postnih-storitev-mednarodni-promet.pdf

Plačilo in dostava

  • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
  • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

  • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€