x 

COZZE miza z inox ploščo 90x60x90 cm (90527)

90527_01_01
SKU izdelka:  COZPIMIZA90527
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju

Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!


 


Nič ni bolj zabavno kot pripravljati pico s celotno družino na balkonu ali dvorišču. S pekači Cozze, ki so zasnovani s skandinavsko natančnostjo lahko spečete popolne pice v samo dveh minutah.


 


Izboljšajte svojo izkušnjo zunanjega kuhanja z našo zunanjo mizo Cozze za vašo zunanjo kuhinjo. Ta vsestranska miza je zasnovana tako, da zadosti vašim potrebam in jo je mogoče enostavno kombinirati ali razširiti z drugimi zunanjimi mizami Cozze iz naše ponudbe.


 


Cozze® Zunanja Miza za Zunanjo Kuhinjo


   • Združljivost: Možno kombinirati/razširiti z vsemi zunanjimi mizami Cozze iz serij 90526 - 90527 - 90528 - 90531.

  • Kolesa: Opremljena s 4 robustnimi Ø75 mm kolesi, ki so elektrocinkana in prašno lakirana v črni barvi za večjo trpežnost.

  • Skladiščenje: Omara ima prostor za shranjevanje plinskih jeklenk.


Izboljšajte svojo zunanjo kuhinjo z vzdržljivo in prilagodljivo zunanjo mizo Cozze, ki je popolna za vse vaše potrebe po kuhanju na prostem.

Prodajna cena: 549,00 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
ne - *dobavljivost izdelka

Plačilo in dostava

  • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
  • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

  • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€