x 

COZZE inox lopar 64x30x30 cm (90378)

90378_01_01
SKU izdelka:  COZPIPLAD90378
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju

Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!


 


Nič ni bolj zabavno kot pripravljati pico s celotno družino na balkonu ali dvorišču. Svoje najboljše testo dopolnite s svojimi najljubšimi dodatki, specite pico in naj se zabava prične!


 


pekači Cozze, ki so zasnovani s skandinavsko natančnostjo lahko spečete popolne pice v samo dveh minutah.


 


Lopatica za pico Cozze 90378 je tako rekoč nepogrešljiv pripomoček pri peki pice, saj poskrbi, da se pica ne zlomi, ko pico položimo in vzamemo iz pečice. Primerna za peko v električnih in plinskih pečicah ter pečicah na trdo kurjavo.


 


Ročaj zagotavlja maksimalno udobje med uporabo. Priložen je tudi usnjen trak, idealen za obešanje ob strani pečice za pico ali zunanje mize za pečice za pico.


 


S posebej gladko in lahko lopatico za pico Cozze 90321 iz nerjavečega jekla, lahko brez truda potisnete pico v svojo pečico.


 


Zahvaljujoč popolnoma ravni površini je lopatica za pico vsestransko uporabna: pripravite, potisnite, obrnite in izvecite iz pečice kot profesionalec.

Prodajna cena: 40,90 €
Price / kg:
da - *dobavljivost izdelka

Plačilo in dostava

  • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
  • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

  • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€