Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€
 x 

FUJI INSTAX

Polaroidni fotoaparati so v zadnjem času postali zelo priljubljeni, saj omogočajo takojšnje tiskanje fotografij. Na trgu je več različnih modelov Polaroidnih fotoaparatov, med katerimi je eden izmed najbolj priljubljenih modelov Fujijev Instax MINI 11.

Fujifilm Instax ponuja tri različne vrste filmov: Mini, Square in Wide. Film Mini je najmanjši in najbolj priljubljen, film Square je kvadratne oblike, film Wide pa je največji.

Tukaj je nekaj prednosti uporabe Polaroida:

  1. Takojšnje fotografije: Polaroidni fotoaparati omogočajo takojšnje tiskanje fotografij, kar pomeni, da lahko svoje spomine ujameš takoj in si jih ogledaš že v nekaj sekundah. To je še posebej koristno, ko želite natisniti fotografijo in jo podariti kot darilo ali jo obesiti na steno.
  2. Fizična kopija: Z Polaroidom dobite fizično kopijo fotografije, kar je nekaj, česar digitalne fotografije ne morejo ponuditi. Fizična kopija vam omogoča, da fotografijo obesite na steno, jo damo v album ali preprosto shranite kot spomin.
  3. Enostavna uporaba: Polaroidni fotoaparati so enostavni za uporabo. Ni vam treba biti izkušen fotograf, da bi naredili dobro fotografijo. Polaroidni fotoaparati so običajno zasnovani za samodejni način fotografiranja, kar pomeni, da fotoaparat samodejno prilagodi nastavitve za vas.
  4. Spodbujajo kreativnost: Polaroidni fotoaparati spodbujajo kreativnost, saj ne morete videti, kakšna bo fotografija, preden jo natisnete. To vas spodbuja, da eksperimentirate s svetlobo, kompozicijo in drugimi elementi, da ustvarite zanimive fotografije.
  5. Primerni za vse starosti: Polaroidni fotoaparati so primerni za vse starosti, saj so enostavni za uporabo in zabavni za vse generacije.

Vendar pa ima Polaroid tudi nekaj pomanjkljivosti, kot so omejeno število fotografij, ki jih lahko natisnete naenkrat, nekoliko višja cena na posamezno fotografijo in omejena kakovost slike v primerjavi z digitalnimi fotografijami.

Kljub nekaterim pomanjkljivostim, pa so Polaroidni fotoaparati še vedno zelo priljubljeni in prinašajo veliko prednosti. Fujifilm Instax serija, na primer, ponuja veliko izbiro različnih modelov fotoaparatov, od najbolj osnovnih do naprednejših, ki imajo dodatne funkcije, kot so daljinski upravljalnik in možnost dvojnega izpisa fotografij.

Med drugimi modeli fotoaparatov iz te serije so Fujifilm Instax Mini 9, Mini 11 in Mini 90 Neo Classic, ki so vsi odlični za tiste, ki iščejo enostavne in poceni Polaroidne fotoaparate. Za tiste, ki iščejo nekoliko bolj napredne funkcije, pa je na voljo tudi Fujifilm Instax SQ20, ki ima možnost zajemanja videoposnetkov ter urejanja in tiskanja fotografij.

Fujifilm Instax filmi so tudi zelo priljubljeni, saj so kakovostni in na voljo v različnih formatih, kot smo že omenili. Film Mini je najbolj priljubljen, saj ponuja izbiro različnih motivov za okvirje in je tudi najbolj dostopen. Film Square pa ponuja kvadratni format, ki omogoča malo drugačen pristop k ustvarjanju fotografij, medtem ko film Wide ponuja največji format, ki je idealen za ustvarjanje večjih fotografij ali pa za ustvarjanje skupinskih posnetkov.

Na koncu lahko zaključimo, da Polaroidni fotoaparati, kot je Fujifilm Instax, prinašajo veliko prednosti in so primerni za vse starosti. So enostavni za uporabo, spodbujajo kreativnost in omogočajo takojšnje tiskanje fotografij, kar je nekaj, kar digitalna fotografija ne more ponuditi. Zato, če želite ustvarjati spomine na edinstven način, razmislite o nakupu Polaroidnega fotoaparata.

Plačilo in dostava

  • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
  • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

  • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije)

Vaš fotograf za vsako priložnost!