Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€
 x 

Analogni aparati 120mm

 • Analogni aparati za 120mm film

  Odkrijte čar analognega fotografiranja z našo kolekcijo analognih aparatov za 120mm film. Ta klasični format vam omogoča, da zajamete čudovite trenutke s pristnim in edinstvenim videzom. Naši aparati so izbrani med najboljšimi znamkami in modeli, ki zagotavljajo visoko kakovostne fotografije. Ne glede na to, ali ste izkušen fotograf ali pa začetnik v svetu analogne fotografije, boste pri nas našli pravi aparat, ki bo oživil vaše fotografije.

 • Objektivi in dodatki za 120mm aparate

  Povečajte svoje ustvarjalne možnosti z našo izbiro objektivov in dodatkov za aparate za 120mm film. Naša ponudba vključuje široko paleto objektivov, filtrev, bliskavice in drugih dodatkov, ki vam omogočajo, da prilagodite svoj aparat in dosežete želene učinke pri fotografiranju. S kakovostnimi dodatki boste lahko zajeli vsako podrobnost in ustvarili umetniške fotografije.

 • Potrošni material za 120mm filme

  Skrb za vaš analogni aparat je ključnega pomena za ohranjanje visoke kakovosti fotografij. V naši trgovini boste našli široko izbiro potrošnega materiala za 120mm filme, vključno s filmi različnih hitrosti in znamkami, kemikalijami za razvijanje, nego filmov in druge potrebščine. Poskrbite, da bodo vaše fotografije vedno brezhibne.

 • Nasveti in vodiči za fotografiranje s 120mm filmi

  Opis: Začnite svojo pot v svetu analogne fotografije s pomočjo naših nasvetov in vodičev. Naša ekipa strokovnjakov vam bo nudila koristne informacije o uporabi 120mm aparatov, izbiri pravega filma, tehnikah fotografiranja in razvijanju fotografij. Postanite mojster analogne fotografije s pomočjo naših nasvetov.

Razvrsti po:
Proizvajalec:
Rezultati 1 - 4 od 4
LOMO LUBITEL 166+ 1

LOMO LUBITEL 166+

SKU izdelka :  AA001687
Pri dobavitelju
lomography-belair-x-6-12-jetsetter.jpg

Lomography Belair X 6-12 Jetsetter

SKU izdelka :  AA000960
Pri dobavitelju

Plačilo in dostava

 • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
 • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

 • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
 • Dostava 5€ (Pošta Slovenije)

Vaš fotograf za vsako priložnost!